Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015

ΔΟΚΤΩΡ ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ η ταινία (DOCTOR STRANGE)Ξεκίνησαν τα γυρίσματα τής νέας ταινίας τής Marvel που βασίζεται στον ομώνυμο ήρωα των κώμικ.
Πρωταγωνιστής θα είναι ο Μπένεντικτ Καμπερμπατς ("Το Παιχνίδι τής Μίμησης", "Σέρλοκ Χολμς") ως Στέβεν (Στρέιντζ) ΠαράξενοςΟ Κέβιν Φάιγκι (παραγωγός ταινιών τής Μάρβελ και επί κεφαλής) είχε πει: "Νομίζω ότι ο Δόκτωρ Παράξενος θα τα έσπαγε. Θεωρώ ότι έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά στο είδος ταινιών υπερηρώων, αν μπορώ να το θέσω έτσι. Θεωρώ ότι με τον Θωρ θα μας δείτε να διεισδύουμε μέσα στην κοσμική πλευρά τού Σύμπαντος τής Μάρβελ με έναν πολύ ωραίο τρόπο, που δεν έχει γίνει ως τώρα στις ταινίες μας και θέλω πολύ να περάσουμε σε αυτό το μεταφυσικό στοιχείο. Νομίζω ότι ο Δόκτωρ Παράξενος θα μπορούσε να γίνει ο τρόπος σύνδεσης με σύμπαντα όπως του "Λυκάνθρωπος την Νύχτα" και του "Μπλέηντ" κάποια στιγμή πάλι -σε αυτό το Σύμπαν τής Μάρβελ."

Η παραγωγή της ταινίες έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα, ενώ η πλοκή και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές δεν έχουν γίνει γνωστοί επισήμως πέραν του Tσίουτελ Eτζιοφόρ ("12 Xρόνια Σκλάβος") ως Βαρόνου Μόρντω, ενώ ο ρόλος τού Αρχαίου φημολογείται ότι τον έχει κλείσει η Tίλντα Σουΐντων. ("Μόνο οι Εραστές μένουν ζωντανοί" "Τα Χρονικά τής Νάρνιας" )

Η σκηνοθεσία είναι του Σκωτ Ντέρρικσων ("Ο Εξορκισμός τής Έμιλυς Ρόουζ" , "Ξόρκισε το Κακό") και η ταινία αναμένεται στις 4 Νοεμβρίου 2016 στις ΗΠΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου