Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ (INSIDE OUT)



Η 11χρονη Ράιλυ Άντερσον μετακομίζει όταν ο πατέρας της ξεκινάει μια νέα δουλειά στον Άγιο Φραγκίσκο (Σαν Φρασνσίσκο). Η Ράιλυ όπως και όλοι καθοδηγείται από τα συναισθήματά της:







Τα προσωποποιημένα αυτά συναισθήματα μένουν στο κέντρο ελέγχου στο εσωτερικό τού μυαλού τής Ράιλυς, όπου βοηθούν στο να την συμβουλεύουν στην καθημερότητά της. Καθώς η Ράιλυ και τα συναισθήματά της παλεύουν να προσαρμοστούν στην νέα τους ζωή, αναταραχή επικρατεί στα κεντρικά του εγκεφάλου όταν η Θλίψη κατά λάθος κάνει την Χαρά να χαθεί στο μυαλό τής Ράιλυς μαζί με τις πιο σημαντικές της αναμνήσεις. Αυτό θέτει το μυαλό και τα αισθήματα τής Ράιλυς σε αναβρασμό, καθώς προσπαθεί να κατανοήσει το μπέρδευμα που έχει και δεν νιώθει χαρά ή θλίψη.
Αν και η Χαρά, το βασικότερο και σημαντικότερο συναίσθημα τής Ράιλυς, προσπαθεί να κρατήσει τα πράγματα όσο πιο θετικά, τα υπόλοιπα συναισθήματα προσπαθούν να βρουν τρόπο να καθοδηγήσουν στην πόλη, το σπίτι, το σχολείο όσο  η Χαρά και η Θλίψη ταξιδεύουν στο υπόλοιπο μυαλό τής Ράιλυς, στην "Μακρόχρονη Μνήμη", "την Χώρα τής Φαντασίας" και την "Παραγωγή Ονείρων" σε μια προσπάθεια να φτάσουν στα κεντρικά.

Σκηνοθεσία :  Πητ Ντοκτερ

3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ
ΤΡΕΪΛΕΡ:



TΡΕΪΛΕΡ 2:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου