Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ "ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΕΛΟΥΣ" / ARROW SEASON 4






  
  Ο προήγουμενος κύκλος άφησε τον Όλιβερ Κουΐν να φεύγει από την πόλη Στάρλινγκ μαζί με την Φελίσιτυ Σμόουκ, θέλοντας να κάνει μία νέα αρχή, τώρα που νίκησε τον μεγαλύτερο εχθρό του και αφήνοντας πίσω την ταυτότητά του ως "Βέλους". Ο Ντίγκλ, η Θία και η Λώρελ μένουν πίσω, καλύπτοντας το κενό του στην καταπολέμηση του εγκλήματος, ενώ παρέδωσε την ιδιότητά του ως νέου Ρας Αλ Γκουλ και αρχηγού τής Λεγεώνας των Δολοφόνων στον Μάλκομ Μέρλυν, ελπίζοντας να αφήσει ήσυχη τήν πόλη του και τους δικούς του. 

Ο Ρόυ προσποίηθηκε τον θάνατό του, αφού πρώτα είχε αποκαλύψει στον κόσμο ότι αυτός ήταν το "Βέλος", έτσι ώστε να αφήσουν τον Όλιβερ ήσυχο, επομένως όπως δήλωσε ο ηθοποιός Στήβεν Αμέλ «Το να ξαναγινόταν η στολή και να ξανάβγαινε έξω (ο Όλιβερ) θα αναιρούσε την θυσία του. Άρα, η προσωπικότητα του "Βέλους " καλώς ή κακώς δεν μπορεί να επανέλθει.» 

Αφήνοντας έτσι κάτι που επιβεβαιώθηκε αργότερα, θα ονομαστεί "Πράσινο Βέλος" όπως και στα κωμικ, λύνοντας κατά κάποιον τρόπο το ότι δεν είναι ο ίδιος για όσους τον κυνηγούσαν.

Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει ότι μετά την επιτυχία του "Φλας" που χτίστηκε καθαρά πάνω στα κώμικ, οι παραγωγοί αποφάσισαν να οδηγήσουν το "Βέλος" καθαρά στο σύμπαν των κωμικ "Πράσινου Βέλους", κάτι που είχαν προσπαθήσει να αποφύγουν στην αρχή τής σειράς, θέλοντας να κάνουν το σύμπαν πιο γήινο και ρεαλιστικό.

Αυτό που ξέρουμε για την τέταρτη σεζόν είναι ότι ο νέος κακός που εισήχθη ήδη από την τρίτη σεζόν είναι ο Ντέμιεν Ντάρκ, τον παραλίγο Ρας Αλ Γκουλ, που όμως έκλεψε από την πηγή του Λαζάρου και  δημιούργησε την δική του οργάνωση "ΚΥΨΕΛΗ", γνωστή από τα κώμικ για τα τεχνολογικά της επιτεύγματα. Η "ΚΥΨΕΛΗ" είχε ακουστεί από την δεύτερη σεζόν, προδιαθέτοντας πολλούς για κάτι που γίνεται παράλληλα και ίσως εμφανιστεί, και ήρθε η ώρα.

















Ο Νηλ ΜακΝτόνα ως Ντέμιεν Νταρκ.

Και από όσα φαίνονται στον τρέιλερ λόγω τού ερχομού τους, ο
Ντιγκλ, η Λώρελ και η Θία θα πάνε να φέρουν τον Όλιβερ πίσω στην πόλη, για να τους βοηθήσει να τους αντιμετωπίσουν.

O Nτίγκλ θα αποκτήσει ένα είδους στολής, ενώ η ομάδα θα αποκτήσει νέα βάση. (λίγο Μαγνήτο την λές)





Νέοι ήρωες θα εισαχθούν όπως :

O Aναρχικός (Anarky)



και ο Κος Φοβερός (Mr Terrific), τον οποίο βλέπουμε
και στο τρέιλερ με την Φελίσιτυ.





      Ενώ ο Τζων Κώνσταντιν, που είδαμε στην σειρά "Constantine"  στο NBC, αλλά ακυρώθηκε θα κάνει εμφάνιση στην σειρά με τον ίδιο ηθοποιό, τον Μαρ Ράυαν, ο οποίος θα είναι και αυτός που θα αναστήσει την Σάρα Λανς, τέως Μαύρη Κανάρα και πλέον Λευκή Κανάρα, που θα πρωταγωνιστέι και στην νέα σειρά του CW,  "Οι Θρύλοι τού Αύριο"






ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ


Τρέιλερ για τον νέο κύκλο τής σειράς στα ελληνικά:



Tρέιλερ :  Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ CW:











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου