Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΒΡΙΚΟΛΑΚΑ τα νέα ως τώρα | Vampire Diaries Season 7 news


   
Έχοντας ολοκληρώσει τον 6° της κύκλο, η σειρά άφησε τους θαυμαστές, να δουν πώς θα συνεχίσει η σειρά μετά την αποχώρηση της πρωταγωνίστριας, Νίνας Ντόμπρεβ, και έτσι και την Ελένα, η οποία μπαίνει σε λήθαργο εως ότου βρεθεί κάποια λύση ή πεθάνει η φίλη της Μπόνη. 

  Μετά τον αποχαιρετισμό της, έχουμε μία ματιά τού μέλλοντος των ηρώων και της πόλης με έναν Ντέιμον να δείχνει αρκετά χαμένος στον πόνο του σε μία πόλη τοπίο Αποκάλυψης.

   Οι παραγωγοί της σειράς είπαν ότι τα πρώτα επεισόδια θα είναι λίγο μπρος-πίσω στον χρόνο, δείχνοντάς μας δύο διαφορετικά χρονικά πεδία, το παρελθόν όσων συνέβησαν μετά τον αποχαιρετισμό στην Ελένα και το μέλλον των ηρώων. 

Ο Πωλ Γουέσλυ είπε «Ξέρω ότι κάποιος κυνηγάει τον Ντέιμον και τον Στέφαν... Υπάρχει ένας κίνδυνος που παραμονεύει. Tρέχουν να σωθούν, μα δεν ξέρουμε ακόμα τί είναι. Είναι ασαφές, μα έχει κάποιον λόγο από πίσω.»

  Θα δούμε τον Ντέιμον και τον Στέφαν να προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την ίδια τους την μητέρα, η οποία μαζί με τους φίλους της τους Αιρετικούς μαγοβρικόλακες έχουν καταλάβει την πόλη τού Μύστικ Φωλς.

  Όπως λέει η Τζούλη Πεκ, παραγωγός τής σειράς, «Θα δουν την μητέρα τους και τους φίλους της να καταλαμβάνουν την πόλη τους, το σπίτι τους και να ζουν τις ζωές τους σε κοινή θέα. Και τότε μπαίνουν στις σκέψεις: Θα τα βρούμε με αυτή την γυναίκα ή θα προσπαθήσουμε να την γκρεμίσουμε από τον θρόνο της;»

  Μετά τον χαμό τής Τζό και των παιδιών της, αλλά και με την Ελένα σε λήθαργο, ο Ντέιμον, η Μπόνη και ο Αλάρικ φεύγουν για ένα ταξίδι στην Ευρώπη, για να ξεχάσουν και να χαθούν μέσα στην ένταση και το ποτό. Ο Ντέιμον θα είναι ο πιο καταθλιπτικός και πεσμένος και όλη η κατάσταση θα τον κάνει να δεθεί περισσότερο με την Μπόνη, στον δρόμο τής αυτογνωσίας του χωρίς την Ελένα. Ενώ, ο Στέφαν και η Κάρολαϊν δυναμούν τον δεσμό τους μέρα με την μέρα. 
    Ως προς τους Αιρετικούς, τους μαγοβρικόλακες οι δηλώσεις ήταν "Φανταστείτε τους σαν τον Κάι αλλά έξι φορές χειρότερους". Η Λίλυ θα προσπαθεί να τους τιθασεύει, αλλά δεν μπορούν να αρνηθούν την φύση τους.
   Ο Ένζο είναι ανάμεσα στα στρατόπεδα των καλών και των κακών και θα τον δούμε να προσπαθεί να δει πού πραγματικά ανήκει ως βρικόλακας, και τί είδους βρικόλακας θέλει να είναι.
     Όπως δήλωσε ο Ίαν Σoμερχάλντερ σε αυτόν τον κύκλο θα σταματήσουμε να μιλάμε για παράλογη μυθολογία, αντικείμενα και ξόρκια και θα γυρίσουμε στον τρόπο που λειτουργούσε και ο πρώτος κύκλος, σκοτεινός, εκρηκτικός και διασκεδαστικός.


Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΖΟΝ 
ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 8 OKTΩΒΡΙΟΥ 2015

ΤΡΕΪΛΕΡ 1ου ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου